Veel gestelde vragen

 

Toegankelijkheid rolstoel:
Er is een lift maar het is en blijft een historisch kasteel dus soms kan het wat moeilijker gaan. Er is een maximum van 15 per uur. De lift is anders oververhit. Hierdoor is de lift exclusief toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Tip: Op zondag is het sowieso altijd druk. Als u kan komt u met rolstoel beter vrijdag/maandag. Maar u bent elke dag welkom. Tweede verdieping is niet te bezoeken met rolstoel!

 

Bloemen:
We weten het is heel aanlokkelijk om even te kijken hoe een bloemwerk is opgebouwd. We snappen dat we hebben die passie ook! Maar als er 4000 bezoekers allemaal maar even aanraken of kijken is er tegen dat we onze 5000ste bezoeker binnenlaten zeker schade. Dus laat iedereen genieten en blijf aub van de bloemen en constructies

 

Foto's:
We snappen dat bloemen prachtig studiemateriaal zijn om mooie foto's te nemen. U bent toegelaten foto's te nemen zonder andere bezoekers te hinderen en/of ruimtes vrij te houden voor uw foto's. GEEN statief toegelaten. Er is aan de inkom een dvd met alle professionele foto's te koop.

 

Kinderen:
Kinderen zijn gratis toegelaten tot 12jaar. Buggy's/kinderwagens kunnen niet binnen. Deze mag u buiten aan inkom laten staan

 

Honden:
Er zijn geen honden toegelaten

 

Eten en drinken
Eten en drinken in het kasteel is ten strengste verboden. Er is op het domein een gezellige foodstand voorzien!

 

Gepensioneerden:
Er is geen korting voorzien